DSC_5313-Edit-min-me.jpg

Tutustu minuun

Olen ensimmäistä kertaa ehdolla kuntavaaleissa, mutta yhteisistä asioista olen ollut kiinnostunut aina. Pyrin Kangasalan kau­pun­gin­val­tuus­toon, koska haluan käyttää aikaani, energiaani ja monenlaisista asioista kertynyttä osaamista yhteiseksi hyväksi. Haluan, että Kangasala voi tulevaisuudessa olla vielä parempi paikka asua, elää, kasvaa, tehdä työtä ja yrittää. Sinä kaupunkilaisena jaat varmasti saman vision!


Olen asunut Ruutanassa lähes 13 vuotta. Tällä hetkellä työpaikkani on Espoossa, mutta koronavuosi on tehnyt minusta monien muiden tavoin etätyöläisen. Vaikka työ on vienyt minua eri puolille maata ja nyt pääkaupunkiseudulle, olemme mieheni Jounin kanssa halunneet pitää kotimme Kangasalla. Myös kissojemme Nekun ja Mainin mielestä Kangasala on maailman paras paikka asua!

1620578042215_maini1_2_opt-me.jpg

Olen kahden jo aikuisen lapsen äiti, mutta elämän ruuhkavuodet ovat vielä hyvässä muistissa. Elämässäni on ollut ylä- ja alamäkiä. Olen elänyt läpi 1990-luvun laman ja sairastanut muutama vuosi sitten suolistosyövän. Nämä ikävät asiat ovat kuitenkin antaneet näkökulmaa elämään ja auttavat minua aivan eri tavalla ymmärtämään vaikeissa tilanteissa olevia ihmisiä.


Koulutukseltani olen yh­teis­kun­ta­tie­tei­den maisteri. Opiskelu ja uusiin asioihin perehtyminen on kuitenkin ollut minulle koko elämän mittainen mielenkiinnon kohde. Tällä hetkellä suoritan työn ohella ter­veys­ta­lous­tie­teen maisteriopintoja Itä-Suomen yliopistossa – tietysti etänä. Olen aloittanut työurani so­si­aa­li­työn­te­ki­jä­nä, mutta sittemmin siirtynyt lääketeollisuuden palvelukseen, missä nyt toimin tuotepäällikkönä. Työni kautta tunnen hyvin suomalaisen ter­vey­den­huol­to­jär­jes­tel­män ja seuraan erityisesti sote-uudistuksen etenemistä ja vaikutuksia.


Länsimaisessa demokratiassa arvostan ennen kaikkea sitä, että jokainen saa elää kuten itse haluaa – kunhan ei sillä loukkaa toisten oikeuksia. Siksi on tärkeää, että suvaitsevaisuus toteutuu arkisessa elämässämme. Omassa elämässäni tärkeitä ovat perinteiset ja perhearvot.

Yh­teys­tie­dot

Anna-Maria Muhonen

annu.muhonen(a)gmail.com

040 510 2520

Kes­kus­tel­laan!

En ole koko Kangasalan kaikkien asioiden asiantuntija ja siksi olen kiinnostunut kuulemaan sinun ajatuksistasi ja huolenaiheistasi. Ota rohkeasti yhteyttä!


Vastaan puhelimeen pääsääntöisesti arki-iltoina ja viikonloppuisin. Muussa tapauksessa jätä soittopyyntö!


Tehdään yhdessä entistä parempi Kangasala!